Ota yhteyttä

Haluatko soittaa meille?

+358 94 255 0468

Haluatko lähettää meille sähköpostia?

Tiedustelut: hei@auroralaina.fi


Etsitkö jotain muuta?

Tiedätkö, mitä etsit?

Oletko valmis tekemään hakemuksen?

kuukautta

Lainaa 8,000 . Laina-aika 36 kuukautta, takaisinmaksu 398.93 per kuukausi

Lainan kokonaismäärä 8,000 . Laina-aika 36 kuukautta. Kuukausierä 398.93 . Takaisin maksettava summa 14,361.48. Todellinen vuosikorko 49,9 %.

Kysymykset ja vastaukset

Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin. Jos et löydä apua, ota yhteyttä meihin.

Kuinka kauan lainan saaminen kestää?

Teemme aina kaikkemme maksaaksemme lainan mahdollisimman nopeasti.

Pyrimme maksamaan kaikki lainat vuorokauden sisällä takaajan hyväksymisestä. Jos sinä ja takaajasi täytitte hakemuksen netissä hyväksytysti, saatamme pystyä siirtämään rahat jo aiemmin.

Kun sekä sinä, että takaajasi olette allekirjoittaneet sopimuksenne netissä, saatamma soittaa teille molemmille varmistaaksemme, että teillä on varaa kuukausittaisiin maksueriin. Kerromme aina milloin pystymme maksamaan lainan.

Asioita jotka saattavat hidastaa hakemuksesi käsittelyä:

1. Jos emme saa yhteyttä takaajaasi

2. Teet hakemuksen viikonloppuna. Käsittelemme hakemuksesi seuraavana työpäivänä.

Voinko saada lainan ilman takaajaa?

Aurora Laina myöntää takaajalainoja: lainan saamiksesi vaaditaan takaaja. Meille takaaja on erinomainen merkki siitä, että olet luottamuksen arvoinen, olivat luottotietosi millaiset tahansa!

Takaajan velvollisuus on maksaa laina takaisin, jos lainanottaja ei maksa itse.

Sopiva takaaja on 18–80-vuotias asunnonomistaja, jolla on hyvät luottotiedot eikä maksuhäiriömerkintöjä. Takaajan tulee kyetä maksamaan lainan kuukausittaiset maksuerät, jos et itse pysty.

Mitä kysytte takaajaltani?

Lainanhakuprosessimme on mahdollisimman yksinkertainen ja stressitön. Hakemuksen täyttäminen kestää viisi minuuttia, jonka jälkeen saat linkin, jonka kautta takaajasi voi täyttää oman osansa.

Takaajaasi pyydetään täyttämään yksinkertainen hakemus netissä. Hakemus kattaa takaajasi henkilö- ja yhteystiedot sekä kuukausitulot, jotta voimme varmistaa, että takaajasi kykenee kuukausittaisiin maksueriin.

Pyydämme takaajaltasi myös hänen maksu- ja pankkitietonsa. Teemme näin, jotta voimme siirtää lainan hänen tililleen lainasopimuksen astuttua voimaan ehkäistäksemme petoksia. Tarvitsemme tiedot myös, jotta voimme periä häneltä takaisinmaksueriä, jos lainanottaja ei maksa.

Kun takaajasi on täyttänyt hakemuksen, soitamme hänelle varmistaaksemme tiedot ja että hän on ymmärtänyt vastuunsa. Sen jälkeen laitamme lainan maksettavaksi.

Katso lisää kysymyksiä ja vastauksia

Tarkistamme tietojasi. Kiitos kärsivällisyydestäsi.

Tarkistamme tietojasi. Kiitos kärsivällisyydestäsi. Tämä saattaa kestää hetken