Jännittäviä uutisia – Aurora Laina on nyt Tando! Jos olet jo Auroran asiakas, ja haluat tietää lisää nimenmuutoksestamme, klikkaa tästä.

Millainen prosessi on tulla takaajaksi?

Ennen kuin allekirjoitat takaussopimuksen perehdy tarkasti sopimuksen ehtoihin ja edellytyksiin varmistaaksesi, että olet tyytyväinen niihin ja ymmärrät miten laina toimii. Saatuamme allekirjoitetun hakemuksen takaajalta tarkastamme tämän mahdolliset maksuhäiriömerkinnät. Olemme myös puhelimitse yhteydessä takaajaan varmistaaksemme, että hän ymmärtää vastuunsa takaajana, ja että hän kykenee maksamaan lainan takaisin lainanottajan ollessa kykenemätön.

Emme maksa lainaa lainanottajan vaan takaajan tilille. Teemme näin ehkäistäksemme petoksia ja varmistaaksemme, että takaaja on tietoinen lainasta. Takaaja voi joko siirtää rahat lainanottajalle tai antaa rahat hänelle käteisenä. Kun laina on siirretty lainanottajalle, takaaja pidetään ajan tasalla tiliotteista ja takaisinmaksuista.

Jos lainanottaja myöhästyy eräpäivästä, ilmoitamme sekä lainanottajalle, että takaajalle välittömästi. Jos lainanottaja ei kykene maksamaan, perimme maksuerän takaajalta.

Pyydämme takaajaasi maksamaan ainoastaan sopimuksen ja teidän molempien parhaan edun mukaisesti. Näin tekemällä ehkäisemme takaisinmaksun jälkeenjäämisestä aiheutuvia negatiivisia seurauksia, kuten saataviemme kasvamista ja laina-ajan venymistä.

Etkö löydä etsimääsi vastausta?

Autamme aina mielellämme! Lähetä kysymyksesi osoitteeseen hei@auroralaina.fi.

Tarkistamme tietojasi. Kiitos kärsivällisyydestäsi.

Tarkistamme tietojasi. Kiitos kärsivällisyydestäsi. Tämä saattaa kestää hetken